Numerologi - Stina Bergdahl - Siffran 3

Numerologi - Stina Bergdahl - Siffran 3

Din Karaktär

Du är en stor optimist, som fullständigt sprudlar av liv. Du älskar att leva och ha roligt tillsammans med dina vänner. Att grubbla över sorger och bedrövelser har du helt enkelt inte tid med.

Människor säger att du är originell och det har du ingenting emot. Du har massor av olika intressen och är mycket begåvad på olika områden - musik, teater, konst...

Du vill inte se några tråkmånsar i din bekantskapskrets, du vill att alla ska vara som du, ha samma aptit på livet som du. Därför är det många som anser att du är självupptagen och bara tänker på dig själv.

Du är en stor materialist och försöker inte dölja vad du tycker är viktigt: pengar, god mat, vackra kläder och kanske en klarröd sportbil!

(SANT)


Din Personlighet

Du tycker att du inte kan leva om du inte får vara ute och roa dig minst varannan kväll. Är du någon gång hemma, håller du helst till i köket och lagar till underliga, utländska rätter.
(SANT)

Ofta känner du dig rastlös, du skyndar fram genom livet och har egentligen inte tid att stanna vid någonting. (SANT)
Du har svårt att känna verklig vänskap för någon - men ytliga vänner har du i massor. Fäster du dig någon gång vid en person så kommer den vänskapen att vara livet ut.



Kärlek

Tusen gånger har du intalat dig själv att du är kär, men i själva verket har det bara varit inbillning. Du har helt enkelt lätt att falla för olika människor men lika fort tröttnar du på dem. Helst vill du ha en massa beundrare omkring dig men du vill inte binda dig vid någon särskild.
(SANT - som fan)

Men lycklig den, som du en gång fastnar för! När du till sist blir kär på allvar, kommer du att upptäcka hur djupt och hängivet du kan älska en person.  (SANT)
Oftast varar din kärlek livet ut och gifter du dig blir ditt äktenskap mycket lyckligt. Visserligen kommer grälen att dugga ganska tätt, men med ditt temperament är du snar att förlåta och be om förlåtelse.

Eftersom du tycker om alla slags människor - utom de tråkiga - har din partners siffra ingen betydelse i det här fallet.



Arbete och Yrkesval

Du har möjlighet att vinna framgång i en mängd olika yrkesområden. Enda problemet för dig är att välja vilken av dina talanger du ska odla. Kanske väljer du ett konstnärligt yrke som fotograf, designer eller till och med författare. Du kan ägna dig åt reklam, PR-verksamhet eller bli journalist.  (<--- OH! :D)
Du har lätt att få kontakt med människor och har förmågan att överse med motigheter. Kanske vill du helst av allt arbeta i affär eller på en resebyrå?



Ekonomi

Du älskar att göra av med pengar - både dina egna och dina beundrares. Någon sparbanksbok har du aldrig haft och du är alltid pank i slutet av månaden. Du lånar gärna småsummor av vänner och bekanta men du är inte så värst noga med att betala igen - oftast har du glömt bort alltihop efter ett par dagar. Du gör gärna impulsköp och avskyr alt vad budget och planering heter.
(SANT SANT SANT)


haha, ja okej jag är helt klart en 3a. För allting stämmer in, vissa saker lite mer dock.

Kommentarer
Postat av: Olivia

hur du gjort det hära? :D

2008-01-17 @ 21:29:15
URL: http://lucesolare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0