Tvåsamheten är långt borta...

Du är singel men vill så gärna träffa någon. Du tycker du gör allt rätt - går ut och visasr dig "tillgänglig", utan att verka alltför desperat. Du ser bra ut och har härlig humor, är smart och aktiv. Alla män du träffar är antingen upptagna, ouppnåeliga eller ointersserade. Du klarar sig själv, det är inte det - men du börjar bli trött på att inte ha någon att dela allt med.

Lösenordet heter tålamod och timing! Ju mer du anstränger dig för att leta efter någon, desto mer spänner du dig och desto svårare blir det att verkligen se Honom när han kommer på sin vita häst (nåja, Toyota). Man får passa på att använda sin singeltid till allt det där som blir svårare sedan - träffa alla kompisar, resa, odla sitt inre och allt annat som du verkligen gillar. Och faktiskt så är det inte alls dumt att längta. Fast längta rätt - inte desperat utan en stilla tålmoidg längtan som är rätt härlig.

(VeckorRevyn)

Ooops, ett litet problem det där.
Härlig längtan?
Big NO- NO

Ikväll blir det tjejmiddag hos Sarah i Ga. Uppsala :) Ska bli kul.
Kumlin kommer snart hit och då får jag äntligen träffa henne efter 5 veckor! Så hon vart i thailand, den lilla pepparkakan
.

Drömde nå så sjukt idag, mest pga. Vicky.
haha.
Försöker öppna ögonen men shiet det går inget bra, det är som att du stänger dom hela tiden igen.
Inse att jag ahr ngo små ögon som det är?
Och världen är för stor för att bara kunna se en...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0